Voorwaarden en spelregels Camperstalling

Versie mei 2021

Als onderdeel van ons autobedrijf bieden wij op ons afgesloten buitenterrein camperstalling aan. Op een stallingsplaats kan u gebruik maken van een plek voor de stalling van camper met een maximale lengte van 7,5 meter.

Eventueel bieden wij ook de mogelijkheid voor het stallen van een grote caravan of boot met trailer, wanneer aan de maximale afmeting van 7,5 meter lang voldaan wordt is dit voor ons geen probleem. Heeft u een langer voertuig neem dan even contact met ons op om te overleggen.

De stalling is buiten op het terrein achter het autobedrijf. De terrein is te benaderen via een elektrische schuifpoort. Het terrein is verhard en voorzien van verlichting. Het voertuig is onder openingstijden af te halen en in te leveren. Per e-mail dient één dag van te voren aangegeven worden dat u het voertuig op een gewenst tijdstip wilt ophalen.

De kosten zijn € 480,- per jaar incl. BTW. De kosten zijn per plek, ongeacht de lengte, ongeacht hoe vaak het voertuig wordt gebracht / afgehaald. De betaling geschiedt eenmaal per jaar vooraf en kan worden overgemaakt naar onze bankrekening.

U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor uw voertuig, deze dient ook naar behoren verzekerd te zijn voor schade aan derden.

Alle voorwaarden zijn terug te lezen in de stallingsovereenkomst, hierin worden ook de afspraken vastgelegd en dit document wordt door beide partijen ondertekend.

Onze openingstijden zijn:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 08.00 - 17.00 uur

Veilig stallen voor €480 per jaar

U mag uw camper zo vaak halen en brengen als u wilt.